Customized

tlogoOra ana sing ora mungkin --- nalika nggawe sepatu!

https://www.xingzirain.com/customized/
https://www.xingzirain.com/customized/

Dhukungan Layanan ODM / OEM (Desain khusus, logo khusus, label pribadi dll.)

Kita nampa pesenan cilik kanggo mriksa kualitas.

Sembarang Logo ing sembarang posisi bisa ditampa, kayata ing insole, ndhuwur, outsole, kothak shoes etc.

Cukup menehi sketsa desain utawa gambar sepatu, kita duwe tim R&D lan desain sing kuwat, bisa nggawe bener. Nanging akeh perusahaan mbutuhake sampeyan nyedhiyakake conto nyata kanggo nggawe conto khusus.

Sample bisa rampung ing 5-7 dina sawise kabeh rincian dikonfirmasi utawa disiapake.

Bakal menehi informasi babagan proses lan kabeh rincian. Bakal nggawe sampel kasar kanggo konfirmasi sampeyan ing wiwitan; Banjur kita priksa manawa kabeh rincian utawa owah-owahan sawise sampeyan mriksa, kita bakal miwiti kanggo nggawe sampel final, lan banjur ngirim kanggo sampeyan kanggo mriksa pindho.

3
4

Kabeh conto digawe tangan, kanthi kualitas dhuwur banget .Pengrajin njupuk saben rinci kanthi serius. Apa iku workmanship, grinding, polishing, lan kebersihan, iku adoh ngluwihi produksi baris perakitan.

Kita bisa ngembangake lan ngrancang macem-macem gaya musim semi, musim panas, musim gugur lan musim dingin kanggo sampeyan kanthi basis sepatu utawa cetakan sing ana.

tlogoKita duwe bahan sing sampeyan butuhake! lan werna kanggo milih!

https://www.xingzirain.com/customized/
pantong

tlogoKita bisa nggawe sepatu desain sampeyan urip!

https://www.xingzirain.com/sandals/
https://www.xingzirain.com/high-heel-shoes/
https://www.xingzirain.com/boots/

tlogoKanggo nggawe sepatu wanita kanggo sampeyan, kita profesional!

Wiwit diadegake Xinzi Rain, kanthi prinsip nyedhiyakake "Sandhangan Fashion" siji-mandeg kanggo wanita ing saindenging jagad, kita ngupayakake dadi nomer 1 ing industri iki ing China. Ing taun kepungkur kanggo ngawula kelompok customer beda, lan menang pujian unanimous kanggo nyaman, novel lan gagasan modern. Uga ing kang klempakan, udan, inovasi, kanggo nggawe rasa fashion unik kita dhewe ing industri. Ing wulan Agustus 2019, Xinzi Rain menangake gelar merek sepatu wanita paling berpengaruh ing Asia ing China.doorlogo

Babagan layanan OEM / ODM, ngandelake layanan lan produk sing berkualitas tinggi, kita wis nahan sawetara pelanggan sing setia, lan nggawe hubungan koperasi jangka panjang kanggo nyedhiyakake layanan khusus kanggo para pelanggan sing beda-beda. We are spesialisasi ing High Heels lan Boots, uga printing LOGO profesional. Kanthi tim R&D sing berpengalaman, kita bakal ngupayakake kabeh syarat pelanggan saka rancangan rancangan dadi kasunyatan. Ing ngisor iki sawetara produk sing disesuaikan, welcome kanggo ngandhani ide khusus sampeyan, Xinzi Rain bakal menehi jawaban sing marem.