Sepatu wanita sandal tumit Xinzirain saiki bakal teka!

Wayahe nindakake perkara sing beda ing musim panas 2021, coba sing anyar nganggo tampilan lan sepatu sing dipilih. Mesthi wae, kita uga pengin milih sepatu wanita sing cocog lan nyaman. Sepatu wanita sandal tumit Xinzirain kanggo kanca santai bakal teka. Ayo goleki pendhatang sing anyar iki: Open Toe Permata Rhinestone Transparent Strip Chunky Square Heel Sandal

 

KAMI

PERUSAHAAN

Sandal Heel Transparan Toe Terbuka Chunky Heel Sandal

Kaki tumit sing mbukak sikil sudhut terus nganggo gaya tumit sing klasik lan migunani. Dheweke dirancang kanthi tumit sing chunky lan berlian imitasi sing padhang, kanggo nambah gaya alus ing busana resmi. Sawise nganggo chunky sing dirancang khusus, rasakake jagad iki.

 

Sandal tumit dhuwur minangka lanjutan saka gaya tumit chunky high-heeled klasik, kanthi desain sumur kaki wanita, logo kustom sepatu kanggo para pelanggan ditampa, uga nganggo tali berlian imitasi sing sumunar ing sikil, sepatu wanita sing elegan, apik banget kanggo nyandhang.

Kanggo ngrancang Sepatu tumit sing tipis wanita, kanthi mode anyar lan gaya klasik, yen dibutuhake para pelanggan, milih tekstur kulit sapi sing mulus kanggo nggawe sepatu wanita kelas dhuwur, kanthi insole bantalan sing nyaman, gaya ringan lan gaya anyar.

kanthi rega sing terjangkau kanggo saingan ing babagan kualitas rampung lan pas. kanggo nyedhiyakake mode lan kualitas kanthi rega paling apik, kanthi tujuan nyedhiyakake sepatu wanita paling apik kanggo para pelanggan.

1

sandal tumit tinggi berlian imitasi chunky

Yen sampeyan pengin nggunakake, iki kalebu adipiscing elit. Sed tempus diam nisl quis ornarod vivamus tincidunt lan sem vitae luctus.

2

sandal tumit chunky

Yen sampeyan pengin nggunakake, iki kalebu adipiscing elit. Sed tempus diam nisl quis ornarod vivamus tincidunt lan sem vitae luctus.

3

sandal tumit chunky

Yen sampeyan pengin nggunakake, iki kalebu adipiscing elit. Sed tempus diam nisl quis ornarod vivamus tincidunt lan sem vitae luctus.


Wektu kiriman: Jun-23-2021