2020 Kedatangan Anyar Amerika Antik Kupu-kupu Elk Kupu-kupu Terkenal Merek Mewah Tas Wanita Wanita Desainer Tas

Katrangan singkat:

Pompa dekorasi perhiasan minangka tren landasan pacu sing gedhe, lan kita seneng kepiye detail babagan gaya iki. Dirancang nganggo jempol sikil lan tumit sing langsing ramping, pompa kasebut rinci kanthi tungkak kanthi tali rantai pinggir pinggiran.


  • Nomer Model: 20071
  • Bahan utama: Kulit Sintetis PU
  • Dawa Pundhak: 56 cm bisa diatur
  • Werna: Ireng / Putih
  • Heel: 22.5 * 7.5 * 13cm
  • Fungsi: Tas Wanita Lady

    Detail Produk

    Proses lan Kemasan

    FAQ

    Tag Produk

    Ha453089094684527b80eef0d4ee1a2e3BH9cc981a9a485410e8e773079813a741dl   Hbe3800f674294daeb80965c4164e7200Y Hff09b739fe7d4ff5adce4016421592e0D

    H750550531b304a34adb006776e5e9badl

    Hef29fdb8e6ff40d2989ab08c457aee741

    Hf66d1df0c62d4d958cae968cb51c43134

    H5cb67eb218d24bfa88be3173669c3caeN

    LAYANAN CUSTOMIZED

    Layanan lan solusi khusus.

    • xingziyu (1)
    • LAYANAN OEM & ODM

      Saiki perusahaan kasebut kanthi kuat ngembangake pasar jaban rangkah lan tata letak global lan kita setya dadi sepatu wanita Chengdu ngekspor sepuluh perusahaan paling dhuwur kanthi misi layanan sepatu wanita berkualitas tinggi menyang saindenging jagad telung taun ngarep.

      xingziyu (2) xingziyu (3)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • H91b2639bde654e42af22ed7dfdd181e3M.jpg_

    P1: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

    Kita minangka produsen sepatu wanita kanthi pengalaman profesional luwih saka 12 taun.

    P2: Apa sampeyan bisa nggawe desain kanggo kita?

    Ya, kita duwe tim desain & teknis profesional sing duwe pengalaman akeh ing pembangunan, kita wis nindakake akeh pesenan kanggo para pelanggan kanthi syarat tartamtu.

    P3: Kepiye babagan kontrol kualitas perusahaan sampeyan?

    Kita duwe tim QA & QC profesional lan bakal nglacak pesenan wiwit wiwitan nganti pungkasan, kayata mriksa materi, ngawasi produksi, mriksa barang rampung, mriksa kemasan, dll. Kita uga nampa perusahaan pihak katelu sing sampeyan pilih kanggo mriksa pesenan sampeyan.

    P4: Apa MOQ produk sampeyan?

    MOQ normal yaiku 12 pasang.

    P5: Kepiye babagan lead time kanggo produksi massal?

    Jujur, bakal gumantung karo gaya lan jumlahe pesenan, dene, biasane, lead time pesenan MOQ bakal 15-45 dina sawise mbayar.

    P6: Kepiye aku bisa percaya yen sawise mbayar sampeyan bisa ngirim barang menyang aku?

    Sampeyan pancen ora prelu kuwatir. Kita minangka pemasok sing jujur ​​lan bisa dipercaya. Kaping pisanan, kita nindakake bisnis ing Alibaba.com, yen ora ngirim barang sawise nampa pembayaran, sampeyan bisa menehi komplain ing Alibaba.com lan banjur Alibaba.com bakal ngadili sampeyan. Kajaba iku, kita minangka anggota Jaminan Dagang Alibaba.com kanthi garansi US 68.000, Alibaba.com bakal njamin kabeh pembayaran sampeyan.