2021 sandal hak dhuwur

Katrangan singkat:

Dhuwur tumit 9,0cm apik banget lan obah, sing alon-alon ngetokake sikil sing langsing, lan gambare luwih langsing. Ndhukung tokoh drow sing anggun kanggo wanita sing manis, lan tumit apik ditekuk.


  • Nomer Model: BK2176
  • Bahan: PU + Karet
  • Dhuwur Heel: Super Dhuwur (8cm-munggah)
  • Werna: Perak
  • Fitur: Anti-ambu, Anti-Lunyu, Babak, Kaki Baja, Tren Mode, Anti-slip,
    • 34
    • 35
    • 36
    • 37
    • 38
    • 39
    • 40

    Detail Produk

    Proses lan Kemasan

    FAQ

    Tag Produk

    Deskripsi Produk

    Hawane saya panas, saiki tuku sandal anyar! Sandal tali misuwur banget sajrone rong taun kepungkur, nanging ing taun iki, sandal tali luwih populer. Musim panas iki, yen sampeyan ora duwe sandal strappy, sampeyan bakal isin ngarani modis!

    Sandal strappy luwih apik lan feminin tinimbang sandal tali siji sadurunge. Kapapar luwih akeh kulit sikil, nuduhake kemampuan sing dhuwur banget.

    Kanggo bocah-bocah wadon kanthi insting sing luwih ceking, sandal sing apik kaya desain eksklusif, nyorot sikil sing berkualitas, elegan lan maju.

    Sandal jepit tali tipis sing padha ora canggih tinimbang sandal tali tipis. Bocah-bocah wadon modis luwih cocog kanggo sandal sing nganggo strappy, sanajan digunakake suwene musim panas, nanging ora gampang kesel.

    Kaendahan sandal strappy yaiku desaine sing sederhana lan ora bisa narik kawigaten. Bisa dadi warna banget kanthi sandhangan apa wae. Desaine sederhana, nanging angel ora digatekake anane.

    Contone, sandhangan sing abot lan rumit, ditambah karo sandal tali sing murah lan sederhana, iku netral, modis lan harmoni. Yen metu kaya ngene, kabeh bakal gumunggung yen bisa nganggo.

    Hfa5b41de0ecb41169c4deb5d5bf3fd58S

    Mung sepatu sing ayu ora bisa urip kanthi cocog karo sampeyan

    Negara sing paling pengin ditulis yaiku njlentrehake garis kebahagiaan,

    Pilih warna sing manis

    Desain iki wis suwe diteliti lan dipoles wiwit saka kriya nganti produk jadi

    Bukti kaping pirang-pirang kanggo dicoba

    Pungkasane digawe ing produk rampung

    Hc6e26d817e4540319a8a1f76f8550ba7L.png_
    Hd7cc99256c8042c1b7f9284b609e9aa7V3.jpg_3

    LAYANAN CUSTOMIZED

    Layanan lan solusi khusus.

    • xingziyu (1)
    • LAYANAN OEM & ODM

      Saiki perusahaan kasebut kanthi kuat ngembangake pasar jaban rangkah lan tata letak global lan kita setya dadi sepatu wanita Chengdu ngekspor sepuluh perusahaan paling dhuwur kanthi misi layanan sepatu wanita berkualitas tinggi menyang saindenging jagad telung taun ngarep.

      xingziyu (2) xingziyu (3)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • H91b2639bde654e42af22ed7dfdd181e3M.jpg_

    P1: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

    Kita minangka produsen sepatu wanita kanthi pengalaman profesional luwih saka 12 taun.

    P2: Apa sampeyan bisa nggawe desain kanggo kita?

    Ya, kita duwe tim desain & teknis profesional sing duwe pengalaman akeh ing pembangunan, kita wis nindakake akeh pesenan kanggo para pelanggan kanthi syarat tartamtu.

    P3: Kepiye babagan kontrol kualitas perusahaan sampeyan?

    Kita duwe tim QA & QC profesional lan bakal nglacak pesenan wiwit wiwitan nganti pungkasan, kayata mriksa materi, ngawasi produksi, mriksa barang rampung, mriksa kemasan, dll. Kita uga nampa perusahaan pihak katelu sing sampeyan pilih kanggo mriksa pesenan sampeyan.

    P4: Apa MOQ produk sampeyan?

    MOQ normal yaiku 12 pasang.

    P5: Kepiye babagan lead time kanggo produksi massal?

    Jujur, bakal gumantung karo gaya lan jumlahe pesenan, dene, biasane, lead time pesenan MOQ bakal 15-45 dina sawise mbayar.

    P6: Kepiye aku bisa percaya yen sawise mbayar sampeyan bisa ngirim barang menyang aku?

    Sampeyan pancen ora prelu kuwatir. Kita minangka pemasok sing jujur ​​lan bisa dipercaya. Kaping pisanan, kita nindakake bisnis ing Alibaba.com, yen ora ngirim barang sawise nampa pembayaran, sampeyan bisa menehi komplain ing Alibaba.com lan banjur Alibaba.com bakal ngadili sampeyan. Kajaba iku, kita minangka anggota Jaminan Dagang Alibaba.com kanthi garansi US 68.000, Alibaba.com bakal njamin kabeh pembayaran sampeyan.