2021 Desain Terbaru High Heals Pompa Wanita Sepatu Argyle Kotak-kotak Pompa Tumit Wanita Elegan

Katrangan singkat:


  • Nomer Model: D2196
  • mangsa: Autumn, Spring, Summer
  • Bahan Lining: Kulit asli, kulit wedhus
  • Bahan: Kulit asli + karet
  • warna: Ireng/Aprikot
  • Tumit: 8/10.7 CM
  • Fitur: Anti Bau, Anti Lunyu, Bisa Dibuwang, Tambah Dhuwur, Tren Fashion, Bobot entheng, Cepet-Garing, Anti-slip, Atos, Stiletto
    • 31
    • 32
    • 33
    • 34
    • 35
    • 36
    • 37
    • 38
    • 39
    • 40
    • 41
    • 42

    Detail Produk

    Proses lan Packaging

    FAQ

    Tag produk

    Hd509cb7bbb134a92b30a62e0c163a8bfd

    H5dfb9ba302054225ba28e7815d28ce879.jpg_

    Ha8af0f3a51be4bbfabfb706280207760a

    He7894f45a1364635a2c06705c02d8978A

    Hfae2cf8c1c9448458f8607fc898e52b7W

    H82e83954de484974b612e49411cc3cf3F

    H9cab8d5cc9934b7389dd67336088cd2bm

    H8872eefc74264d36b58a273a6dc28ee8A

    Hd7cc99256c8042c1b7f9284b609e9aa7V.jpg_

    LAYANAN CUSTOMIZED

    Layanan lan solusi sing disesuaikan.

    • xingziyu (1)
    • LAYANAN OEM & ODM

      Saiki perusahaan wis sregep ngembangaken pasar jaban rangkah lan tata global lan kita setya dadi Chengdu sepatu wanita ekspor ndhuwur sepuluh Enterprises karo misi layanan sepatu wanita kualitas dhuwur kanggo donya ing mangsa telung taun.

      xingziyu (2) xingziyu (3)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • H91b2639bde654e42af22ed7dfdd181e3M.jpg_

    Q1: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

    Kita minangka produsen sepatu wanita kanthi pengalaman profesional luwih saka 12 taun.

    Q2: Apa sampeyan bisa nindakake desain kanggo kita?

    Ya, kita duwe desain profesional & tim teknis kanthi pengalaman sing sugih ing pangembangan, kita wis nindakake akeh pesenan kanggo para pelanggan kanthi syarat khusus.

    Q3: Kepiye babagan kontrol kualitas perusahaan sampeyan?

    Kita duwe tim QA & QC profesional lan bakal nglacak pesenan saka wiwitan nganti pungkasan, kayata mriksa materi, ngawasi produksi, mriksa barang sing wis rampung, menehi instruksi pengepakan, lsp. Kita uga nampa perusahaan pihak katelu sing ditunjuk kanggo mriksa pesenan sampeyan.

    Q4: Apa MOQ produk sampeyan?

    MOQ normal yaiku 12 pasang.

    Q5: Apa babagan wektu timbal kanggo produksi akeh?

    Jujur, bakal gumantung ing gaya lan jumlah pesenan, nalika, biasane, wektu timbal pesenan MOQ bakal 15-45 dina sawise pembayaran.

    Q6: Kepiye carane aku bisa percaya yen sawise mbayar sampeyan bisa ngirim barang menyang aku?

    Sampeyan pancene ora perlu kuwatir. Kita minangka supplier sing jujur ​​​​lan dipercaya. Kaping pisanan, kita nindakake bisnis ing Alibaba.com, yen kita ora ngirim barang kasebut sawise nampa pembayaran, sampeyan bisa nggawe complaint ing Alibaba.com banjur Alibaba.com bakal ngadili sampeyan. Kajaba iku, kita dadi anggota Alibaba.com Trade Assurance kanthi garansi US 68,000, Alibaba.com bakal njamin kabeh pembayaran sampeyan.