2021 desain paling anyar sing apik banget, pompa sepatu wanita, argyle kotak-kotak pompa tumit wanita elegan

Katrangan singkat:


  • Nomer Model: D2196
  • Musim: Musim Gugur, Musim semi, Musim Panas
  • Bahan lapisan: Kulit Asli, kulit domba
  • Bahan: Kulit asli + Karet
  • Werna: Ireng / Aprikot
  • Heel: 8 / 10,7 CM
  • Fitur: Anti-ambu, Anti-Lunyu, Pakai, Tambah Dhuwur, Tren Mode, Ringan, Pangatusan Cepet, Anti Slip, Nganggo Hard, Stiletto
    • 31
    • 32
    • 33
    • 34
    • 35
    • 36
    • 37
    • 38
    • 39
    • 40
    • 41
    • 42

    Detail Produk

    Proses lan Kemasan

    FAQ

    Tag Produk

    Hd509cb7bbb134a92b30a62e0c163a8bfd

    H5dfb9ba302054225ba28e7815d28ce879.jpg_

    Ha8af0f3a51be4bbfabfb706280207760a

    He7894f45a1364635a2c06705c02d8978A

    Hfae2cf8c1c9448458f8607fc898e52b7W

    H82e83954de484974b612e49411cc3cf3F

    H9cab8d5cc9934b7389dd67336088cd2bm

    H8872eefc74264d36b58a273a6dc28ee8A

    Hd7cc99256c8042c1b7f9284b609e9aa7V.jpg_

    LAYANAN CUSTOMIZED

    Layanan lan solusi khusus.

    • xingziyu (1)
    • LAYANAN OEM & ODM

      Saiki perusahaan kasebut kanthi kuat ngembangake pasar jaban rangkah lan tata letak global lan kita setya dadi sepatu wanita Chengdu ngekspor sepuluh perusahaan paling dhuwur kanthi misi layanan sepatu wanita berkualitas tinggi menyang saindenging jagad telung taun ngarep.

      xingziyu (2) xingziyu (3)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • H91b2639bde654e42af22ed7dfdd181e3M.jpg_

    P1: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

    Kita minangka produsen sepatu wanita kanthi pengalaman profesional luwih saka 12 taun.

    P2: Apa sampeyan bisa nggawe desain kanggo kita?

    Ya, kita duwe tim desain & teknis profesional sing duwe pengalaman akeh ing pembangunan, kita wis nindakake akeh pesenan kanggo para pelanggan kanthi syarat tartamtu.

    P3: Kepiye babagan kontrol kualitas perusahaan sampeyan?

    Kita duwe tim QA & QC profesional lan bakal nglacak pesenan wiwit wiwitan nganti pungkasan, kayata mriksa materi, ngawasi produksi, mriksa barang rampung, mriksa kemasan, dll. Kita uga nampa perusahaan pihak katelu sing sampeyan pilih kanggo mriksa pesenan sampeyan.

    P4: Apa MOQ produk sampeyan?

    MOQ normal yaiku 12 pasang.

    P5: Kepiye babagan lead time kanggo produksi massal?

    Jujur, bakal gumantung karo gaya lan jumlahe pesenan, dene, biasane, lead time pesenan MOQ bakal 15-45 dina sawise mbayar.

    P6: Kepiye aku bisa percaya yen sawise mbayar sampeyan bisa ngirim barang menyang aku?

    Sampeyan pancen ora prelu kuwatir. Kita minangka pemasok sing jujur ​​lan bisa dipercaya. Kaping pisanan, kita nindakake bisnis ing Alibaba.com, yen ora ngirim barang sawise nampa pembayaran, sampeyan bisa menehi komplain ing Alibaba.com lan banjur Alibaba.com bakal ngadili sampeyan. Kajaba iku, kita minangka anggota Jaminan Dagang Alibaba.com kanthi garansi US 68.000, Alibaba.com bakal njamin kabeh pembayaran sampeyan.