Babagan Pendiri

Crita Pendiri

Nalika aku isih cilik, sepatu hak dhuwur mung dadi impen kanggo aku. Saben-saben nganggo sepatu hak dhuwur sing ora cocog karo ibuku, aku tansah duwe kepinginan kanggo tuwuh kanthi cepet, mung kanthi cara iki, aku bisa nganggo sepatu hak dhuwur sing luwih apik, kanthi dandananku lan busana sing ayu, kuwi sing dakanggep tuwuh.

Ana sing ngomong yen iki minangka sejarah tumit sing tragis, lan liyane ujar manawa saben pesta minangka arena kanggo sepatu hak dhuwur. Aku luwih seneng metafora sing terakhir.

The-Founder's-Stor
The-Founder's-Story

Bocah wadon sing mbayangake yen bisa nganggo sepatu hak dhuwur abang siji ing upacara tekane umure, kanthi ati kangen, bali, mubeng, mubeng. Ing umur 16 taun, dheweke sinau nganggo sepatu hak dhuwur. dheweke ketemu wong lanang tengen.Ing 20,ing wedding, apa kompetisi pungkasan dheweke wanted kanggo dadi in.Nanging dheweke kandha dhéwé sing cah wadon sing nganggo hak dhuwur kudu sinau kanggo eseman lan mberkahi.

Dheweke ana ing lantai loro, nanging tumit dhuwur dheweke ninggalake ing lantai siji. Nyopot hak dhuwur lan nikmati kebebasan wektu iki. Esuke dheweke bakal nganggo hak dhuwur anyar lan miwiti crita anyar. Iku ora kanggo dheweke, mung kanggo awake dhewe.

Dheweke tansah seneng sepatu, utamane sepatu hak dhuwur. Sandhangan bisa loman, lan wong bakal ngomong yen dheweke elegan. Uga sandhangan bisa diikat, lan wong bakal ngomong yen dheweke seksi. Nanging sepatu kudu pas, ora mung pas, nanging uga kepenak. Iki jenis keanggunan bisu, lan narcissism jero wanita uga. Kaya sandal kaca sing disiapake kanggo Cinderella. Wong wadon egois lan muspra ora bisa nyandhang sanajan driji sikil dipotong. Delicacies kuwi mung kanggo kemurnian lan katentreman jiwa.

Dheweke percaya yen ing jaman iki, wanita bisa dadi luwih narsis. Kaya dene dheweke nyopot hak dhuwure nalika iku, lan nganggo hak dhuwur sing anyar. Dheweke ngarep-arep supaya wanita sing ora kaetung bakal dikuwatake kanthi mlaku kanthi tumit sing ora dikepengini lan pas.

The-Founder's-Story3
The-Founder's-Story4

Dheweke wiwit sinau desain sepatu wanita, nyetel tim R&D dhewe, lan ngedegake merek desain sepatu independen ing 1998. Dheweke fokus ing riset carane nggawe sepatu wanita sing nyaman lan modis. Dheweke pengin ngilangi rutinitas lan mung ngganti kabeh. Semangat lan fokus ing industri ndadekake dheweke sukses ing bidang desain fashion ing China. Desain asli lan ora dikarepke, digabungake karo visi unik lan katrampilan ngarang, wis nggawa merek kasebut menyang dhuwur anyar. Saka 2016 nganti 2018, merek kasebut wis kadhaptar ing macem-macem dhaptar fashion, lan wis melu jadwal resmi Fashion Week. Ing wulan Agustus 2019, merek kasebut menang judhul merek sepatu wanita paling berpengaruh ing Asia.

Ing wawancara anyar, pangadeg dijaluk njlèntrèhaké inspirasi desainé kanthi tembung. Dheweke ora ragu-ragu kanggo dhaptar sawetara poin: musik, pesta, perkara sing menarik, putus, sarapan, lan anak-anakku.

Sepatu kasebut seksi, sing bisa nyepetake lengkungan pedhet sing anggun, nanging adoh saka ambiguitas bra. Aja wuta ngomong yen wanita mung duwe payudara seksi. Noble seksi asalé saka subtle, kaya dhuwur tumit. Nanging aku mikir yen sikil luwih penting tinimbang pasuryan, lan luwih angel, supaya kita wanita nganggo sepatu favorit lan pindhah menyang swarga ing impen.