Gadis Cantik sing Disesuaikan Disesuaikan Fancy Big Size Girl Seksi Tumit Dhuwur Seksi Vivet Musim Panas Sandal Wanita

Katrangan singkat:

Sandhangan tungkak geo-buckled lan tumit Kuba sing lengkung luwih dawa mréntahaké provokatif saka sandal sing lagi wae ana ing ndhuwur dhuwur ing stiletto sing ramping.


  • Nomer Model: BK2704
  • Bahan: PU + Karet
  • Werna: Ireng / Aprikot
  • Dhuwur Heel: Super Dhuwur (8cm-munggah)
  • Panggunaan: Sepatu Klambi Pesta Seksi Luar Ruangan
  • Fitur: Napas, Cahya, Pangatusan Cepet, Nganggo Hard, Nganggo Dhuwur
    • 31
    • 32
    • 33
    • 34
    • 35
    • 36
    • 37
    • 38
    • 39
    • 40
    • 41
    • 42

    Detail Produk

    Proses lan Kemasan

    FAQ

    Tag Produk

    H858634c2d9d54fb1b9c498b11fabcc3fZ.png_

    H94596d6fa3a54377b9786122410ee0e8d.png_

    H5dfb9ba302054225ba28e7815d28ce879.jpg_

    Hd7cc99256c8042c1b7f9284b609e9aa7V.jpg_

    LAYANAN CUSTOMIZED

    Layanan lan solusi khusus.

    • xingziyu (1)
    • LAYANAN OEM & ODM

      Saiki perusahaan kasebut kanthi kuat ngembangake pasar jaban rangkah lan tata letak global lan kita setya dadi sepatu wanita Chengdu ngekspor sepuluh perusahaan paling dhuwur kanthi misi layanan sepatu wanita berkualitas tinggi menyang saindenging jagad telung taun ngarep.

      xingziyu (2) xingziyu (3)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • H91b2639bde654e42af22ed7dfdd181e3M.jpg_

    P1: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

    Kita minangka produsen sepatu wanita kanthi pengalaman profesional luwih saka 12 taun.

    P2: Apa sampeyan bisa nggawe desain kanggo kita?

    Ya, kita duwe tim desain & teknis profesional sing duwe pengalaman akeh ing pembangunan, kita wis nindakake akeh pesenan kanggo para pelanggan kanthi syarat tartamtu.

    P3: Kepiye babagan kontrol kualitas perusahaan sampeyan?

    Kita duwe tim QA & QC profesional lan bakal nglacak pesenan wiwit wiwitan nganti pungkasan, kayata mriksa materi, ngawasi produksi, mriksa barang rampung, mriksa kemasan, dll. Kita uga nampa perusahaan pihak katelu sing sampeyan pilih kanggo mriksa pesenan sampeyan.

    P4: Apa MOQ produk sampeyan?

    MOQ normal yaiku 12 pasang.

    P5: Kepiye babagan lead time kanggo produksi massal?

    Jujur, bakal gumantung karo gaya lan jumlahe pesenan, dene, biasane, lead time pesenan MOQ bakal 15-45 dina sawise mbayar.

    P6: Kepiye aku bisa percaya yen sawise mbayar sampeyan bisa ngirim barang menyang aku?

    Sampeyan pancen ora prelu kuwatir. Kita minangka pemasok sing jujur ​​lan bisa dipercaya. Kaping pisanan, kita nindakake bisnis ing Alibaba.com, yen ora ngirim barang sawise nampa pembayaran, sampeyan bisa menehi komplain ing Alibaba.com lan banjur Alibaba.com bakal ngadili sampeyan. Kajaba iku, kita minangka anggota Jaminan Dagang Alibaba.com kanthi garansi US 68.000, Alibaba.com bakal njamin kabeh pembayaran sampeyan.