Sepatu tungkak wanita biru kanthi zipper berlian lan apik banget

Katrangan singkat:

sepatu wanita buatan tangan, digawe ing China, kualitas dhuwur kanthi sepatu wanita desain kreatif, sepatu hak dhuwur wanita khusus ditampa
Nomer Model: XZY-F-405-X1331
Bahan lapisan: kulit babi utawa wol kanggo dipilih
Bahan Upper: Satin Fabirc
insole: kulit wedhus utawa beludru kanggo milih
Werna: bule + ireng
Dhuwur Tumit: 8 utawa 10 cm kanggo milih
ukuran: 34 35 36 37 38 39 (Kustomisasi? Hubungi kita kanggo rincian)


Detail Produk

Proses lan Packaging

FAQ

Tag produk

Deskripsi Produk

405-X1331 (5)
Blue women ankle boots with diamond-tipped and stylish zip  (5)
Blue women ankle boots with diamond-tipped and stylish zip  (2)
1 (3)
1 (1)
405-X1331 (3)
405-X1331 (13)
405-X1331 (8)
405-X1331 (6)

size

LAYANAN CUSTOMIZED

Layanan lan solusi sing disesuaikan.

  • xingziyu (1)
  • LAYANAN OEM & ODM

    Saiki perusahaan wis sregep ngembangaken pasar jaban rangkah lan tata global lan kita setya dadi Chengdu sepatu wanita ekspor ndhuwur sepuluh Enterprises karo misi layanan sepatu wanita kualitas dhuwur kanggo donya ing mangsa telung taun.

    xingziyu (2) xingziyu (3)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • H91b2639bde654e42af22ed7dfdd181e3M.jpg_

    Q1: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

    Kita minangka produsen sepatu wanita kanthi pengalaman profesional luwih saka 12 taun.

    Q2: Apa sampeyan bisa nindakake desain kanggo kita?

    Ya, kita duwe desain profesional & tim teknis kanthi pengalaman sing sugih ing pangembangan, kita wis nindakake akeh pesenan kanggo para pelanggan kanthi syarat khusus.

    Q3: Kepiye babagan kontrol kualitas perusahaan sampeyan?

    Kita duwe tim QA & QC profesional lan bakal nglacak pesenan saka wiwitan nganti pungkasan, kayata mriksa materi, ngawasi produksi, mriksa barang sing wis rampung, menehi instruksi pengepakan, lsp. Kita uga nampa perusahaan pihak katelu sing ditunjuk kanggo mriksa pesenan sampeyan.

    Q4: Apa MOQ produk sampeyan?

    MOQ normal yaiku 12 pasang.

    Q5: Apa babagan wektu timbal kanggo produksi akeh?

    Jujur, bakal gumantung ing gaya lan jumlah pesenan, nalika, biasane, wektu timbal pesenan MOQ bakal 15-45 dina sawise pembayaran.

    Q6: Kepiye carane aku bisa percaya yen sawise mbayar sampeyan bisa ngirim barang menyang aku?

    Sampeyan pancene ora perlu kuwatir. Kita minangka supplier sing jujur ​​​​lan dipercaya. Kaping pisanan, kita nindakake bisnis ing Alibaba.com, yen kita ora ngirim barang kasebut sawise nampa pembayaran, sampeyan bisa nggawe complaint ing Alibaba.com banjur Alibaba.com bakal ngadili sampeyan. Kajaba iku, kita dadi anggota Alibaba.com Trade Assurance kanthi garansi US 68,000, Alibaba.com bakal njamin kabeh pembayaran sampeyan.