Brand Story

Brand Story

Aku arep nggawe sepatu hak dhuwur kanggo sampeyan
Kanthi macem-macem warna lan bahan kanggo nyukupi kolokasi busana saben dina
Aku arep ngisi lemari lan kopermu
Sampeyan sijine wong siji
Dheweke njupuk karo sampeyan
Kanggo jarak sing apik banget
Njupuk 99 set foto wedding
Sampeyan sijine wong siji
Menehi liyane kapercayan lan energi
Sampeyan sijine wong siji
Bisa uga tresna vibe wadon amba sing ora tresna siji nanging dhewe
Mlaku-mlaku karo angin nganggo sepatu hak dhuwur

Siji tansah ketemu wong tartamtu ing wayahe tartamtu
Lan kanthi kelembutan paling gedhe kanggo jagad iki
Aku nggawe gentleness iki
Kanggo geguritan
Kanggo sepatu
Mugi
Wong wadon sing nganggo iki
Percaya ing katresnan
Katresnan
..........

Desain sepatu siji
Njupuk setengah taun saka nol kanggo mlaku
Ora mung ngembangake gaya
Iku fine-tuning saben rincian

Siji sepatu ngasilake
Njupuk 7 dina saka wiwitan nganti rampung
Ora amarga kita ora efisien
Kuwi merga ngurmati wektu
Njupuk cukup wektu kanggo iterate ing saben produk
Kanggo nggawe saben sepatu kita
Iki minangka semangat orisinalitas

Bener
Donya menehi wektu sing cukup
Mung nindakake kabeh alon-alon
Kayata
Secangkir teh alon-alon
Maca buku alon-alon
Nggawe sepatu kanthi alon-alon
Tresna marang wong alon-alon