Crita Crita

Crita Crita

Aku bakal nggawe sepasang sepatu hak dhuwur kanggo sampeyan
Kanthi macem-macem warna lan bahan kanggo nemokake kolokasi saben dina
Aku arep ngisi lemari lan trunkmu
Sampeyan sijine siji
Dheweke nggawa sampeyan
Kanggo jarak sing apik banget
Entuk 99 set foto manten
Sampeyan sijine siji
Menehi kapercayan lan energi luwih akeh
Sampeyan sijine siji
Uga bisa nresnani getaran wanita gedhe sing ora nresnani sapa wae, nanging sampeyan dhewe
Mlaku kanthi angin kanthi tumit dhuwur

Siji mesthi ketemu wong tartamtu ing wektu tartamtu
Lan kanthi alus banget kanggo jagad iki
Aku nggawe alus iki
Kanggo geguritan
Menyang sepatune
Muga-muga
Wanita sing nganggo iki
Percaya marang katresnan
Dadi katresnan
.............

Desain sepatune
Nganggo setengah taun wiwit nul nganti sikil
Ora mung ngembangake gaya
Wis disetel saben rincian

Siji sepatu ngasilake
Coba 7 dina wiwit wiwitan nganti rampung
Ora amarga kita ora efisien
Iku amarga ngormati wektu
Coba cukup wektu kanggo iterate ing saben produk
Kanggo nggawe sepatune
Iki minangka semangat orisinalitas

Sejatine
Jagad menehi kita wektu cukup akeh
Mung lakonana kanthi alon-alon
Kayata
Cangkir teh alon-alon
Maca buku alon-alon
Gawe sepatune alon-alon
Tresna wong alon-alon