Layanan Konsultasi

Layanan

01

Layanan Pre-Sale

(1) Tim desain profesional nglayani klien sing disesuaikan kanggo produke dhewe
(2) Luwih saka 20 desain anyar saben minggu
(3) Cooperates karo Pameran Fashion beda ing domestik, break konsep desain conventional lan inspirasi.
(4) Mbantu para panuku ing analisis pasar, golek panjaluk lan posisi sing akurat
(5) Kasedhiya kanggo inspeksi pabrik online.

photobank-(13)
photobank (11)

02

Layanan Sale

(1) Miturut pangaturan jinis sikil EUR lan AS, sawise ewonan nyoba, nggawe nyata apik wangun pungkasan.
(2) 158 prosedur kanthi ketat ngontrol kualitas
(3) Bahan sing dipilih kanthi kualitas dhuwur
(4) Visualisasi kemajuan

03

Layanan Sawise Sales

(1) Nyedhiyakake gambar lan video kanthi efek definisi dhuwur
(2) Dhukungan bali utawa ijol-ijolan yen desain lan kualitas ora marem.
(3)Blogger selebriti internet asing nyoba
(4) Dhukungan luwih saka sapisan taun ngunjungi layanan kanggo ngerti kabutuhan panuku