Tanggung jawab Perusahaan

Kanggo Karyawan

Nyedhiyakake lingkungan kerja sing apik lan kesempatan kanggo sinau seumur hidup. Kita ngormati kabeh staf minangka anggota kulawarga lan ngarep-arep bisa tetep dadi perusahaan kita nganti pensiun. Ing Xinzi Rain, kita menehi perhatian marang para staf sing bisa nggawe kita luwih kuwat, lan kita ngajeni, ngurmati, lan sabar ing saben liyane. Mung kanthi cara iki, kita bisa nggayuh tujuan unik, supaya luwih akeh perhatian saka para pelanggan sing nggawe perusahaan luwih apik.

Kanggo Sosial

Tindakake tanggung jawab umum sing umum kanggo manungsa waé. Partisipasi aktif kanggo ngatasi kemiskinan. Kanggo pangembangan masarakat lan perusahaan kasebut, kita kudu luwih nggatekake pengentasan kemiskinan lan luwih tanggung jawab ngatasi kemiskinan.

To-Employees
To Social