Tanggung Jawab Perusahaan

Kanggo Karyawan

Nyedhiyakake lingkungan kerja sing apik lan kesempatan kanggo sinau seumur hidup. Kita ngurmati kabeh staf minangka anggota kulawarga lan ngarep-arep bisa tetep perusahaan nganti pensiun. Ing Xinzi Rain, kita menehi perhatian akeh marang staf sing bisa nggawe kita luwih kuwat, lan kita ngormati, ngormati lan sabar. Mung kanthi cara iki, kita bisa nggayuh tujuan sing unik, entuk perhatian luwih saka pelanggan sing nggawe pertumbuhan perusahaan luwih apik.

Kanggo Sosial

Tansah tanggung jawab umum kanggo manungsa waé sing cedhak karo masyarakat. Partisipasi aktif ing pengentasan kemiskinan. Kanggo pangembangan masyarakat lan perusahaan dhewe, kita kudu menehi perhatian luwih kanggo ngurangi kemiskinan lan luwih tanggung jawab kanggo ngurangi kemiskinan.

To-Employees
To Social