Cross body 2020 Musim Gugur Musim Dingin PU Kulit Mode Rantai Bahu Bahu Rantai Tas Messenger Mewah Crossbody dengan Bulu Mink

Katrangan singkat:

Pompa dekorasi perhiasan minangka tren landasan pacu sing gedhe, lan kita seneng kepiye detail babagan gaya iki. Dirancang nganggo jempol sikil lan tumit sing langsing ramping, pompa kasebut rinci kanthi tungkak kanthi tali rantai pinggir pinggiran.


  • Nomer Model: 9032
  • Bahan utama: Kulit Sintetis PU
  • Werna: Putih / Ireng / Biru / Jambon / Coklat
  • Akeh Pemirsa: Wanita, Wanita lan Wanita
  • Dawa Pundhak: 108cm
  • Fungsi: Leisure Klasik

    Detail Produk

    Proses lan Kemasan

    FAQ

    Tag Produk

    H530eb0abecc148cd91c93282b34a537eK
    H3127853c6b02435bba30ee24a56075f4o
    Ha5fbe71cc57442cb9e3d964f780bb7eas
    Hc4f974d834e347caae237b368ffd0b82G
    H40a4e3fa7e3c4aa58da8b47da6d70549V

    H5094c5aa8efa471885ebbd9cea864fb1B

    LAYANAN CUSTOMIZED

    Layanan lan solusi khusus.

    • xingziyu (1)
    • LAYANAN OEM & ODM

      Saiki perusahaan kasebut kanthi kuat ngembangake pasar jaban rangkah lan tata letak global lan kita setya dadi sepatu wanita Chengdu ngekspor sepuluh perusahaan paling dhuwur kanthi misi layanan sepatu wanita berkualitas tinggi menyang saindenging jagad telung taun ngarep.

      xingziyu (2) xingziyu (3)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • H91b2639bde654e42af22ed7dfdd181e3M.jpg_

    P1: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

    Kita minangka produsen sepatu wanita kanthi pengalaman profesional luwih saka 12 taun.

    P2: Apa sampeyan bisa nggawe desain kanggo kita?

    Ya, kita duwe tim desain & teknis profesional sing duwe pengalaman akeh ing pembangunan, kita wis nindakake akeh pesenan kanggo para pelanggan kanthi syarat tartamtu.

    P3: Kepiye babagan kontrol kualitas perusahaan sampeyan?

    Kita duwe tim QA & QC profesional lan bakal nglacak pesenan wiwit wiwitan nganti pungkasan, kayata mriksa materi, ngawasi produksi, mriksa barang rampung, mriksa kemasan, dll. Kita uga nampa perusahaan pihak katelu sing sampeyan pilih kanggo mriksa pesenan sampeyan.

    P4: Apa MOQ produk sampeyan?

    MOQ normal yaiku 12 pasang.

    P5: Kepiye babagan lead time kanggo produksi massal?

    Jujur, bakal gumantung karo gaya lan jumlahe pesenan, dene, biasane, lead time pesenan MOQ bakal 15-45 dina sawise mbayar.

    P6: Kepiye aku bisa percaya yen sawise mbayar sampeyan bisa ngirim barang menyang aku?

    Sampeyan pancen ora prelu kuwatir. Kita minangka pemasok sing jujur ​​lan bisa dipercaya. Kaping pisanan, kita nindakake bisnis ing Alibaba.com, yen ora ngirim barang sawise nampa pembayaran, sampeyan bisa menehi komplain ing Alibaba.com lan banjur Alibaba.com bakal ngadili sampeyan. Kajaba iku, kita minangka anggota Jaminan Dagang Alibaba.com kanthi garansi US 68.000, Alibaba.com bakal njamin kabeh pembayaran sampeyan.