Custom lan Grosir Soul nyetujoni boot wedge dhuwur pedhet sudhut

Katrangan singkat:

Layanan: Boots wanita khusus lan grosir kanggo pedhet gedhe utawa pedhet sing amba

Bahan:

Bahan ndhuwur: Disesuaikan PU / Kulit Asli / Suede / Kulit warna Matte / Kain / Microfiber…

Lining: Disesuaikan

Insole: Disesuaikan

Outsole: Karet

 


  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45

Detail Produk

Proses lan Packaging

FAQ

Tag produk

Sepatu wanita khusus, kita profesional!

Sepatu khusus kita, utamane kanggo sepatu wanita, uga nampa sawetara kustomisasi sepatu pria, sepatu kulit, utawa sepatu PU, sepatu kulit sing cerah, kabeh jinis sepatu wanita khusus, sepatu bot, sandal, sepatu hak dhuwur, kita duwe tim desain profesional, nambah proses produksi, buruh produksi experienced, kontrol kualitas ketat, packaging sampurna ...

sepatu wanita khusus ora mung layanan sing disedhiyakake, XinziRain nanging uga nyetak logo khusus sing dijenengi. Efisiensi dhuwur, Kualitas paling apik, Pangiriman cepet, produksi visual, dipercaya lan kirim pesen utawa E-mail.

Pabrik sepatu wanita

Didegake ing taun 1998, berpengalaman nggawe sepatu wanita, nyedhiyakake layanan ODM & OEM kanggo nggawe sepatu wanita. Kanggo nggawe sepatu dhuwur, sandal, sepatu bot, kita profesional. departemen sampurna, liyanebahan lan tumit sepatu supplier, sembarang shoes bisa urip kene!

Grosir sepatu wanita

Sepatu wanita grosir, luwih murah kanthi akeh, MOQ Kurang, Pasokan sing cukup.

Kustomisasi sepatu wanita

Wsepatu omen custom layanan, akeh bahan lan jaminan tumit sepatu. Best Hlan digawe, sepatu wanita ukuran gedhe khusus, sepatu wanita ukuran gedhe utawa luwih gedhe, kene!

Fokus ing gawenan tangan:

Kita fokus ing gawenan tangan sepatu wanita ukuran plus khusus, sepatu hak dhuwur, sandal, sepatu bot.

Sembarang pitakon, kita seneng mangsuli, pls kirim pitakonan lan pesenan. Hubungi kita kanggo njaluk luwih pleasE, respon cepet lan cepet

  tinatang@xinzirain.com

  bear@xinzirain.com

  whatsapp: +86 13458652303

  whatsapp: +86 15114060576

LAYANAN CUSTOMIZED

Layanan lan solusi sing disesuaikan.

  • xingziyu (1)
  • LAYANAN OEM & ODM

    Saiki perusahaan wis sregep ngembangaken pasar jaban rangkah lan tata global lan kita setya dadi Chengdu sepatu wanita ekspor ndhuwur sepuluh Enterprises karo misi layanan sepatu wanita kualitas dhuwur kanggo donya ing mangsa telung taun.

    xingziyu (2) xingziyu (3)





  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • H91b2639bde654e42af22ed7dfdd181e3M.jpg_

    Q1: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

    Kita minangka produsen sepatu wanita kanthi pengalaman profesional luwih saka 12 taun.

    Q2: Apa sampeyan bisa nindakake desain kanggo kita?

    Ya, kita duwe desain profesional & tim teknis kanthi pengalaman sing sugih ing pangembangan, kita wis nindakake akeh pesenan kanggo para pelanggan kanthi syarat khusus.

    Q3: Kepiye babagan kontrol kualitas perusahaan sampeyan?

    Kita duwe tim QA & QC profesional lan bakal nglacak pesenan saka wiwitan nganti pungkasan, kayata mriksa materi, ngawasi produksi, mriksa barang sing wis rampung, menehi instruksi pengepakan, lsp. Kita uga nampa perusahaan pihak katelu sing ditunjuk kanggo mriksa pesenan sampeyan.

    Q4: Apa MOQ produk sampeyan?

    MOQ normal yaiku 12 pasang.

    Q5: Apa babagan wektu timbal kanggo produksi akeh?

    Jujur, bakal gumantung ing gaya lan jumlah pesenan, nalika, biasane, wektu timbal pesenan MOQ bakal 15-45 dina sawise pembayaran.

    Q6: Kepiye carane aku bisa percaya yen sawise mbayar sampeyan bisa ngirim barang menyang aku?

    Sampeyan pancene ora perlu kuwatir. Kita minangka supplier sing jujur ​​​​lan dipercaya. Kaping pisanan, kita nindakake bisnis ing Alibaba.com, yen kita ora ngirim barang kasebut sawise nampa pembayaran, sampeyan bisa nggawe complaint ing Alibaba.com banjur Alibaba.com bakal ngadili sampeyan. Kajaba iku, kita dadi anggota Alibaba.com Trade Assurance kanthi garansi US 68,000, Alibaba.com bakal njamin kabeh pembayaran sampeyan.