Pambuka Pabrik

Diadegake ing taun 1998, kita duwe pengalaman 23 taun ing pabrikan alas kaki. Iki minangka koleksi inovasi, desain, produksi, penjualan minangka salah sawijining perusahaan sepatu wanita. Fokus karo kualitas lan desain kabeh wektu. Nganti saiki, kita wis duwe basis produksi luwih saka 8.000 meter persegi, lan luwih saka 100 desainer sing duwe pengalaman. Uga kita wis kerja sama karo sawetara merek terkenal lan merek e-commerce ing domestik. Ana 18 toko offline ing kutha tingkat pertama China kayata Beijing, Guangzhou, Shanghai lan Chengdu, lan nglumpukake klompok konsumen sing duwe gaya.

Ing taun 2018, kita mlebu pasar jaban rangkah lan nyiyapake kabeh desain lan tim penjualan khusus kanggo para pelanggan manca. Lan konsep desain asli independen wis disenengi para klien. Ana luwih saka 1000 buruh ing pabrik kita, lan kapasitas produksi luwih saka 5.000 pasang saben dina. Uga tim luwih saka 20 wong ing departemen QC kita kanthi ketat ngontrol saben proses, nggawe precedent sing ora ana pelanggan sing sambat sajrone 23 taun kepungkur, lan dikenal kanthi judhul "Sepatu Wanita paling ayu ing Chengdu, China".

Video Perusahaan

Tampilan Peralatan

photobank-(9)

Proses Sepatu

photobank-(6)