Pambuka Pabrik

Didegake ing taun 1998, kita duwe pengalaman 23 taun ing manufaktur alas kaki. Iki minangka koleksi inovasi, desain, produksi, penjualan minangka salah sawijining perusahaan sepatu wanita. Fokus ing kualitas lan desain kabeh wektu. Nganti saiki, kita wis duwe basis produksi luwih saka 8.000 meter persegi, lan luwih saka 100 desainer sing berpengalaman. Uga kita wis kerja sama karo sawetara merek terkenal lan merek e-commerce ing domestik. Ana 18 toko offline ing kutha tingkat pisanan China kayata Beijing, Guangzhou, Shanghai lan Chengdu, lan nglumpukake klompok konsumen fashion avant-garde.

Ing 2018, kita mlebu pasar jaban rangkah lan nyiyapake kabeh set desain lan tim sales khusus kanggo pelanggan manca. Lan konsep desain asli independen kita wis banget disenengi para klien. Ana luwih saka 1000 buruh ing pabrik kita, lan kapasitas produksi luwih saka 5.000 pasangan saben dina. Uga tim luwih saka 20 wong ing departemen QC kita strictly kontrol saben proses, nyetel precedent sing ora customer complains ing past 23 taun, lan dikenal minangka judhul "Shoes Wanita paling ayu ing Chengdu, China".

Video Perusahaan

Tampilan peralatan

photobank-(9)

Prosesi Sepatu

photobank-(6)