FAQ

shoes

FAQ

2manufacture

Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

Ya, Kita minangka pabrikan lan eksportir Sepatu Wanita profesional sing didegake ing taun 1998. Pabrik kasebut dumunung ing kutha Chengdu, ibukutha sepatu hak dhuwur wanita gawenan tangan, sing dadi ibukutha sepatu wanita.

visit

Apa aku bisa mriksa utawa ngunjungi pabrik sampeyan?

Ya, welcome kanggo ngunjungi pabrik kita, utawa kita bisa nuduhake sampeyan Versi 3D VR utawa liwat live streaming saben minggu, utawa liwat telpon video.

cata

Apa sampeyan bisa ngirim katalog produk?

Ya, kita duwe akeh sepatu kanggo pria lan wanita, merek utawa ora, kanggo 4 musim, mangga hubungi kita lan kita bisa ngirim kedatangan paling anyar lan laris.

size

Apa sawetara ukuran sampeyan bisa nyedhiyani?

Kisaran ukuran sepatu kita yaiku EU34-48 utawa US4-17, welcome kanggo konsultasi kanggo sepatu ukuran plus sing disesuaikan.

delivery

Apa wektu pangiriman?

Kanggo sing ana ing saham bakal dadi 1-3 dina kerja, lan kanggo sepatu khusus, bakal dadi 5-7 dina sawise kabeh rincian dikonfirmasi.

shipping time

Suwene wektu ngirim menyang alamat pengiriman?

5-7 dina kerja kanthi ekspres udara, DHL, FedEx, UPS, TNT ...

payment

Apa pembayaran sing bisa kita pilih?

Visa, Master card, T/T, PAYPAL, APPLE_PAY, GOOGLE_PAY, GC_REAL_TIME_BANK_TRANSFER West Union.......

return

Apa sampeyan nyedhiyakake layanan bali lan ijol-ijolan:

Ya, yen ana masalah kualitas sawise sampeyan nampa barang, Kita bakal ngirim panggantos; yen bingkisan ilang utawa rusak amarga sabab manungsa ing kapal.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?