Sajarah

11 (2)
a1

Pangembangan Kita

  • IN 1998
    IN 1998
    Diadegake, kita duwe pengalaman 23 taun ing manufaktur alas kaki. Iki minangka koleksi inovasi, desain, produksi, penjualan minangka salah sawijining perusahaan sepatu wanita. Konsep desain asli independen kita wis disenengi para klien
  • In 2000 and 2002
    Ing taun 2000 lan 2002
    Menang pujian bulat saka pelanggan domestik amarga gaya busana avant-garde Menang Penghargaan Emas "Gaya Desain Merek" ing Chengdu, China
  • In 2005 and 2008
    Ing taun 2005 lan 2008
    Dianugerahi "Sepatu Paling Apik ing Chengdu, China" dening Asosiasi Sepatu Wanita China, Nyumbangake ewu sepatu wanita nalika gempa Wenchuan lan diajeni minangka "Filantropi Sepatu Wanita" dening pemerintah Chengdu
  • In 2009
    Ing taun 2009
    18 toko offline dibukak ing Shanghai, Beijing, Guangzhou, lan Chengdu
  • In 2009
    Ing taun 2009
    18 toko offline dibukak ing Shanghai, Beijing, Guangzhou, lan Chengdu
  • In 2010
    Ing taun 2010
    Xinzi Rain Foundation resmi didegaké
  • HISTORY
    SEJARAH
    Xinzi Rain Foundation resmi didegaké
  • In 2015
    Ing 2015
    Tandatangani perjanjian kerjasama strategis karo blogger selebriti Internet sing kondhang ing domestik Ing 2018 Digoleki dening macem-macem majalah fashion lan dadi label fashion sing berkembang kanggo sepatu wanita ing China. Kita mlebu pasar jaban rangkah lan nyiyapake kabeh set desain lan tim dodolan khusus kanggo pelanggan manca.Focusing ing kualitas lan desain kabeh wektu.
  • NOW IN 2021
    SAIKI 2021
    Nganti saiki, ana luwih saka 1000 buruh ing pabrik kita, lan kapasitas produksi luwih saka 5,000 pasangan saben dina. Uga tim luwih saka 20 wong ing departemen QC kita strictly ngontrol saben process.we wis duwe basis produksi luwih saka 8.000 meter persegi, lan luwih saka 100 perancang experienced. Uga kita wis kerja sama karo sawetara merek terkenal lan merek e-commerce ing domestik.
  • NOW IN 2021
    SAIKI 2021
    Nganti saiki, ana luwih saka 1000 buruh ing pabrik kita, lan kapasitas produksi luwih saka 5,000 pasangan saben dina. Uga tim luwih saka 20 wong ing departemen QC kita strictly ngontrol saben process.we wis duwe basis produksi luwih saka 8.000 meter persegi, lan luwih saka 100 perancang experienced. Uga kita wis kerja sama karo sawetara merek terkenal lan merek e-commerce ing domestik.