Sejarah

Pangembangan Kita

  • In 2000
    Ing taun 2000
    Menang pujian kanthi bulat saka para pelanggan domestik kanthi gaya busana avant-garde
  • In 2002
    Ing taun 2002
    Menang Penghargaan Emas "Gaya Desain" ing Chengdu, China
  • In 2005
    Ing taun 2005
    Dianugerahi "Sepatu Paling Cantik ing Chengdu, China" dening Asosiasi Sepatu Wanita China
  • In 2008
    Ing taun 2008
    Nyumbang ewonan sepatu wanita ing gempa bumi Wenchuan lan diajeni minangka "Filantropi Sepatu Wanita" dening pamrentah Chengdu
  • In 2009
    Ing taun 2009
    18 toko offline dibukak ing Shanghai, Beijing, Guangzhou, lan Chengdu
  • In 2010
    Ing taun 2010
    Yayasan Xinzi Rain didegaké kanthi resmi
  • In 2015
    Ing taun 2015
    Tandatangani perjanjian kerjasama strategis karo blogger selebriti Internet sing kondhang ing domestik
  • In 2018
    Ing taun 2018
    Ditelusuri dening macem-macem majalah mode lan dadi label fashion sing berkembang kanggo sepatu wanita ing China