Jual tas murah OL tas klasik 4 warna 3-potong set anggur pu kulit wanita tas tangan

Katrangan singkat:

Pompa dekorasi perhiasan minangka tren landasan pacu sing gedhe, lan kita seneng kepiye detail babagan gaya iki. Dirancang nganggo jempol sikil lan tumit sing langsing ramping, pompa kasebut rinci kanthi tungkak kanthi tali rantai pinggir pinggiran.


  • Nomer Model: FTJ-688-18
  • Bahan utama: Kulit Sintetis PU
  • Werna: Abang / Ireng / Jambon / Abu-abu / Biru Langit / Biru Biru
  • Ukuran: 34 * 10 * 26CM + 16 * 15CM + 11 * 12CM Set telung potong
  • Fungsi: Leisure Klasik

    Detail Produk

    Proses lan Kemasan

    FAQ

    Tag Produk

    H1ab81266f68446b8938a088e51cad741UHc7dbacd72c9b4ca29f6f8848acba4b82e H5d9a388c8a3d471eb2fd031ed1d06c97SH5cb6de0ac4d648ce96cc09574403fb12O_01 H5cb6de0ac4d648ce96cc09574403fb12O_02 H5cb6de0ac4d648ce96cc09574403fb12O_03 H5cb6de0ac4d648ce96cc09574403fb12O_04 H5cb6de0ac4d648ce96cc09574403fb12O_05 H5cb6de0ac4d648ce96cc09574403fb12O_06 Hcab16f5cccc849b3978eff2dee7710877_01 Hcab16f5cccc849b3978eff2dee7710877_02 Hcab16f5cccc849b3978eff2dee7710877_04

    LAYANAN CUSTOMIZED

    Layanan lan solusi khusus.

    • xingziyu (1)
    • LAYANAN OEM & ODM

      Saiki perusahaan kasebut kanthi kuat ngembangake pasar jaban rangkah lan tata letak global lan kita setya dadi sepatu wanita Chengdu ngekspor sepuluh perusahaan paling dhuwur kanthi misi layanan sepatu wanita berkualitas tinggi menyang saindenging jagad telung taun ngarep.

      xingziyu (2) xingziyu (3)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • H91b2639bde654e42af22ed7dfdd181e3M.jpg_

    P1: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

    Kita minangka produsen sepatu wanita kanthi pengalaman profesional luwih saka 12 taun.

    P2: Apa sampeyan bisa nggawe desain kanggo kita?

    Ya, kita duwe tim desain & teknis profesional sing duwe pengalaman akeh ing pembangunan, kita wis nindakake akeh pesenan kanggo para pelanggan kanthi syarat tartamtu.

    P3: Kepiye babagan kontrol kualitas perusahaan sampeyan?

    Kita duwe tim QA & QC profesional lan bakal nglacak pesenan wiwit wiwitan nganti pungkasan, kayata mriksa materi, ngawasi produksi, mriksa barang rampung, mriksa kemasan, dll. Kita uga nampa perusahaan pihak katelu sing sampeyan pilih kanggo mriksa pesenan sampeyan.

    P4: Apa MOQ produk sampeyan?

    MOQ normal yaiku 12 pasang.

    P5: Kepiye babagan lead time kanggo produksi massal?

    Jujur, bakal gumantung karo gaya lan jumlahe pesenan, dene, biasane, lead time pesenan MOQ bakal 15-45 dina sawise mbayar.

    P6: Kepiye aku bisa percaya yen sawise mbayar sampeyan bisa ngirim barang menyang aku?

    Sampeyan pancen ora prelu kuwatir. Kita minangka pemasok sing jujur ​​lan bisa dipercaya. Kaping pisanan, kita nindakake bisnis ing Alibaba.com, yen ora ngirim barang sawise nampa pembayaran, sampeyan bisa menehi komplain ing Alibaba.com lan banjur Alibaba.com bakal ngadili sampeyan. Kajaba iku, kita minangka anggota Jaminan Dagang Alibaba.com kanthi garansi US 68.000, Alibaba.com bakal njamin kabeh pembayaran sampeyan.