Sepatu dhuwur: mardika utawa budak wanita?

Ing jaman saiki, sepatu hak dhuwur wis dadi simbol kaendahan wanita. Wanita sing nganggo sepatu hak dhuwur mlaku-mlaku ing dalan-dalan ing kutha, mbentuk lanskap sing apik banget. Wanita katon seneng sepatu hak dhuwur kanthi alami. Lagu "Red High Heels" nggambarake wanita sing nguber sepatu hak dhuwur kaya ngoyak katresnan, semangat lan ora bisa ditahan, "Kepiye sampeyan nggambarake sampeyan kanthi tepat / mbandhingake sampeyan dadi khusus / rumangsa kuwat nanging ora kuwat kanggo sampeyan Pangerten mung naluri /… kaya sepatu dhuwur abang sing ora bisa dilebokake."

Wiwitan saka seri TV "I May Not Love You" sawetara taun kepungkur uga nggambarake "impen kanthi hak dhuwur" iki: sepatu hak dhuwur nandhani transisi saka bocah wadon menyang wanita, lan dadi impen saben bocah wadon. Ing adegan TV, kolega ing departemen desain ngenalake inspirasi desain sepatu anyar saka seri cah wadon-"Seventeen minangka mangsa kanggo bocah-bocah wadon dadi prawan, umur sing paling ngimpi, warni lan tulus. Impen bocah-bocah wadon umur pitulas taun yaiku Apa? Balerina, tulle, alus, lan romantis, salaras karo swasana musim semi ", dadi sepatu anyar sing disajikake dening kanca-kancaku yaiku kabeh jinis sepatu sing dirancang kanthi gaya sepatu tari, niru sepatu balet. Nanging pimpinan wanita sing umure 29 taun, Cheng Youqing, mangsuli: "Impen bocah wadon umur pitulas taun yaiku sepatu hak dhuwur pisanan ing uripe, dudu sepatu balet. Saben bocah wadon pengin tuwuh luwih cepet lan duwe sepatu hak dhuwur sing sepisanan luwih cepet.

Sepatu dhuwur, ayu, modis, seksi lan sultry, ora mung bisa ndawakake efek visual saka sikil wanita, nanging uga nggawe sikil wanita ramping lan kompak. Dheweke uga bisa mindhah pusat gravitasi wanita maju, kanthi sadar ngunggahake sirah lan dada lan weteng. Hips nggawe kurva S-shaped sampurna. Ing wektu sing padha, sepatu hak dhuwur uga nggawa impen wanita. Nganggo sepatu hak dhuwur kayane dilengkapi salah siji senjata sing paling landhep. Swara pedaling lan mentheleng iku kaya swara kringet kanggo maju, mbantu wanita kanggo ngisi ing papan lan urip, tanpa kekurangan. Miranda, editor-in-chief majalah fashion paling dhuwur ing "The Queen Wearing Prada", nganggo sepatu hak dhuwur. Ora, kudu dikandhakake yen dheweke kaya tumit stiletto ing poster "The Queen Wearing Prada", landhep lan landhep, ing medan perang fashion. Maju kanthi wani lan ora bisa dikalahake, wis dadi tujuan sing dikarepake lan dikepengini dening akeh wanita.


Wektu kirim: Mar-01-2021