Kaendahan Mandiri Lan Percaya Diri, Ngadeg Ing Panggung Donya

Sepatu wanita khusus, kita profesional!

 Kaendahan sing mandiri lan percaya diri, ngadeg ing panggung jagad

Xinzi Rain pangadeg dalan kuliah

Dheweke bakal miwiti live streaming sesuk. Sampeyan bisa ndownload APP kanthi mindhai kode QR kanggo nonton live streaming biasa

Dheweke kandha:

Wektu ganti, perusahaan kudu mbukak kanggo nampa kustomisasi pribadi sepatu wanita, preduli saka ukuran liang sing disesuaikan, nanging kanggo ngladeni pelanggan lan nambah kualitas produk.

Manajemen perusahaan: idea kudu ngatur wong pisanan lan banjur bab, kang dipérang dadi telung tingkat. Tataran kapisan yaiku nyoba ngatur samubarang sing ngluwihi awake dhewe. Tingkat kapindho yaiku mimpin saben wong supaya bisa nindakake sing paling apik; Tingkat katelu yaiku kanggo menehi inspirasi kanggo wong liya supaya bisa sukses.

ora mung layanan sing disedhiyakake, XinziRain nanging uga nyetak logo khusus sing dijenengi. Efisiensi dhuwur, Kualitas paling apik, Pangiriman cepet, produksi visual, dipercaya lan kirim pesen utawa E-mail.

Pabrik sepatu wanita

Didegake ing taun 1998, berpengalaman nggawe sepatu wanita, nyedhiyakake layanan ODM & OEM kanggo nggawe sepatu wanita. Kanggo nggawe sepatu dhuwur, sandal, sepatu bot, kita profesional. departemen sampurna, liyanebahan lan tumit sepatu supplier, sembarang shoes bisa urip kene!

Grosir sepatu wanita

Sepatu wanita grosir, luwih murah kanthi akeh, MOQ Kurang, Pasokan sing cukup.

Kustomisasi sepatu wanita

Wsepatu omen custom layanan, akeh bahan lan jaminan tumit sepatu. Best Hlan digawe, sepatu wanita ukuran gedhe khusus, sepatu wanita ukuran gedhe utawa luwih gedhe, kene!

Fokus ing gawenan tangan:

Kita fokus ing gawenan tangan sepatu wanita ukuran plus khusus, sepatu hak dhuwur, sandal, sepatu bot.

Sembarang pitakon, kita seneng mangsuli, pls kirim pitakonan lan pesenan. Hubungi kita kanggo njaluk luwih pleasE, respon cepet lan cepet

  tinatang@xinzirain.com

  bear@xinzirain.com

  whatsapp: +86 13458652303

  whatsapp: +86 15114060576


Wektu kirim: Dec-15-2021