Grosir lan desain merek khusus sepatu sandal wanita kanthi ukuran plus

Katrangan singkat:

Grosir lan desain merek khusus sepatu sandal wanita kanthi ukuran plus
Bahan: suede ndhuwur, lining/insol: serat mikro
Kisaran ukuran:EU UKURAN 33-43/US UKURAN:4-12
werna: werna adat iku ok
Dhuwur tumit: 12cm
Sepatu wanita grosir, sepatu wanita khusus, uga sepatu wanita eceran, sepatu wanita kualitas dhuwur khusus.Layanan khusus sepatu wanita produsen Cina, kita fokus ing sepatu wanita ukuran plus khusus, sepatu hak dhuwur, sandal, sepatu bot.
Sembarang pitakon kita seneng mangsuli, pls kirim pitakonan lan pesenan.


Detail Produk

Proses lan Packaging

FAQ

Tag produk

Sepatu wanita khusus, kita profesional!

Grosir sepatu wanita, sepatu wanita khusus, uga sepatu wanita eceran, sepatu wanita kualitas dhuwur khusus.Layanan khusus sepatu wanita pabrikan Cina, kita fokus ing sepatu wanita ukuran plus khusus, sepatu hak dhuwur, sandal, sepatu bot. Sembarang pitakon, kita seneng mangsuli, pls kirim pitakonan lan pesenan.

1. Dhukungan Layanan ODM / OEM (Desain khusus, logo khusus, label pribadi dll.)
Kita nampa pesenan cilik kanggo mriksa kualitas.
2. Sembarang Logo ing sembarang posisi bisa ditampa, kayata ing insole, ndhuwur, outsole, kothak shoes etc.
3. Cukup menehi sketsa desain utawa gambar sepatu, kita duwe tim R&D lan desain sing kuwat, bisa nggawe bener. Nanging akeh perusahaan mbutuhake sampeyan nyedhiyakake conto nyata kanggo nggawe conto khusus.
4. Sample bisa rampung ing 5-7 dina sawise kabeh rincian dikonfirmasi utawa disiapake.
5. Bakal tetep informed proses lan kabeh rincian. Bakal nggawe sampel kasar kanggo konfirmasi sampeyan ing wiwitan; Banjur kita nggawe manawa kabeh rincian utawa owah-owahan sawise sampeyan mriksa, kita bakal miwiti kanggo nggawe sampel final, lan banjur ngirim kanggo sampeyan kanggo mriksa pindho.
6. Kabeh conto sing gawenan tangan, karo kualitas dhuwur banget .Pengrajin njupuk saben rinci serius.Apa iku workmanship, mecah, polishing, lan cleanliness, iku adoh ngluwihi produksi baris perakitan.
7. Kita bisa ngembangake lan ngrancang gaya musim semi, musim panas, musim gugur lan musim dingin sing beda kanggo sampeyan kanthi basis sepatu utawa cetakan sing ana.
8. Biaya sampel cukup, kalebu 1 pasangan sepatu sampel, nanging ora kalebu biaya pengiriman. Biaya bisa dibalekake nalika sampeyan nggawe pesenan akeh .We nyedhiyakake conto gratis

Xinzi Rain Co., Ltd. wis fokus ing sepatu wanita kanggo taun, lan tim sales lan tim produksi ana ing lokasi sing padha, supaya jadwal produksi, proses, lan efek bisa luwih pas wektune, nggunakake gambar, Rekam video utawa video chatting online lan ngirim menyang pelanggan, supaya pelanggan bisa ngerti kemajuan pesenan ing wektu.Profesional Women shoes pabrik Xinzi Rain Nyedhiyani sampeyan karo layanan khusus sepatu wanita experienced.

Hubungi kita kanggo chatting desain, respon cepet lan cepet

Hubungi kita kanggo njaluk pleasE liyane

  tinatang@xinzirain.com

  bear@xinzirain.com

  whatsapp: +86 13458652303

  whatsapp: +86 15114060576

LAYANAN CUSTOMIZED

Layanan lan solusi sing disesuaikan.

  • xingziyu (1)
  • LAYANAN OEM & ODM

    Saiki perusahaan wis sregep ngembangaken pasar jaban rangkah lan tata global lan kita setya dadi Chengdu sepatu wanita ekspor ndhuwur sepuluh Enterprises karo misi layanan sepatu wanita kualitas dhuwur kanggo donya ing mangsa telung taun.

    xingziyu (2) xingziyu (3)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • H91b2639bde654e42af22ed7dfdd181e3M.jpg_

    Q1: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

    Kita minangka produsen sepatu wanita kanthi pengalaman profesional luwih saka 12 taun.

    Q2: Apa sampeyan bisa nindakake desain kanggo kita?

    Ya, kita duwe desain profesional & tim teknis kanthi pengalaman sing sugih ing pangembangan, kita wis nindakake akeh pesenan kanggo para pelanggan kanthi syarat khusus.

    Q3: Kepiye babagan kontrol kualitas perusahaan sampeyan?

    Kita duwe tim QA & QC profesional lan bakal nglacak pesenan saka wiwitan nganti pungkasan, kayata mriksa materi, ngawasi produksi, mriksa barang sing wis rampung, menehi instruksi pengepakan, lsp. Kita uga nampa perusahaan pihak katelu sing ditunjuk kanggo mriksa pesenan sampeyan.

    Q4: Apa MOQ produk sampeyan?

    MOQ normal yaiku 12 pasang.

    Q5: Apa babagan wektu timbal kanggo produksi akeh?

    Jujur, bakal gumantung ing gaya lan jumlah pesenan, nalika, biasane, wektu timbal pesenan MOQ bakal 15-45 dina sawise pembayaran.

    Q6: Kepiye carane aku bisa percaya yen sawise mbayar sampeyan bisa ngirim barang menyang aku?

    Sampeyan pancene ora perlu kuwatir. Kita minangka supplier sing jujur ​​​​lan dipercaya. Kaping pisanan, kita nindakake bisnis ing Alibaba.com, yen kita ora ngirim barang kasebut sawise nampa pembayaran, sampeyan bisa nggawe complaint ing Alibaba.com banjur Alibaba.com bakal ngadili sampeyan. Kajaba iku, kita dadi anggota Alibaba.com Trade Assurance kanthi garansi US 68,000, Alibaba.com bakal njamin kabeh pembayaran sampeyan.